Translate

četvrtak, 2. siječnja 2014.

Obred skidanja uroka

Ponedjeljak je dan koji simbolizira dan početka svijeta – a  subota zadnji dan završetka svijeta nedjelja je dan za odmor.1.Nedjelja je pripremni dan: Ustati se ujutro izmoliti (Očenaš i molitvu Anđelu čuvaru) okupati se i na sebe obući čistu odjeću otići u hram Božji  i prisustvovati svetoj misi. Ukoliko naiđete na prosjaka morate ga darivati koliko možete .Ostali dio dana provesti u krugu svoje obitelji  a navečer prije spavanja izmoliti ( očenaš i molitvu anđelu čuvaru).
 2. Ponedjeljak dan početka: Okupati se i obući čistu odjeću( izmoliti očenaš i molitvu anđelu čuvaru ) te uz Božju pomoć početi sa velikim čišćenjem doma : Svaki dio doma očistiti i sve vama nepoznate predmete pokupiti u crnu vreću, ukoliko ste išli kod bilo kakvih  vračara a dale su vam kakve amajlije ili vjerske simbole zapise itd. Pokupiti ih i staviti u crnu vreću i sve skupa poškropiti svetom vodom i staviti u vreću šaku morske soli , te vreću zavezati sa sedam čvorova. I iznijeti je izvan kuće ili stana. Navečer prije spavanja izmoliti (Očenaš i molitvu anđelu čuvaru). Truditi se da za vrijeme obavljanja obreda koji traje sedam dana ne griješite tj. ne psujete i ponašate se u skladu vašom vjerom.
 3. Utorak prije izlaska sunca ustati se izmoliti (očenaš i molitvu anđelu čuvaru) uzeti vreću otići na vodu tekućicu i baciti vreću u vodu. Ukoliko sretnete bilo koga na putu prema vodi ili kada ideš nazad  nemojte mu odgovarati na postavljena pitanja : gdje ideš ? gdje si bio? što si radio? Vrati se doma okupaj se  i obuci  čistu odjeću. Počni sa  nemrsom to znači taj dan ne jesti meso . Navečer prije spavanja izmoliti ( očenaš i molitvu anđelu čuvaru).
 4. Srijeda (Čista) : Ustati se izmoliti ( očenaš i molitvu anđelu čuvaru) Taj dan je post što znači ne jesti ništa osim vode i kruha od izlaska do zalaska sunca . Navečer prije spavanja izmoliti ( oče naš i molitvu anđelu čuvaru)
 5.Četvrtak: Ustati se izmoliti ( očenaš i molitvu anđelu čuvaru)okupati se i odjenuti čistu odjeću navečer izmoliti ( očenaš i molitvu anđelu čuvaru)
 6.Petak: Ustati se izmoliti (očenaš i molitvu anđelu čuvaru) okupati se i odjenuti čistu odjeću ,
U vama odgovarajuće vrijeme obaviti obred skidanja uroka sa doma.( Ceremoniju obreda dobit ćete putem e-Maila .) za ceremoniju obreda potrebno vam je Križ ,Svijeća od pčelinjeg voska , sveta voda ,sveta sol i ulje. Poslije izvršene ceremonije navečer prije spavanja izmoliti (očenaš molitvu anđelu čuvaru).
 7. Subota: Ustati se izmoliti (očenaš i molitvu anđelu čuvaru) okupati se odjenuti čistu odjeću nastaviti dan normalno. Navečer izmoliti molitvu.

 Nedjeljom obavezno otići u crkvu moliti se.


BLOKIRAJ CRNU MAGIJU LINK


Blokada protiv svih negativneih energija,crne magije,uroka,zlih ljudi...U potpunosti čisti energetski spektar,dovodi do harmonije pozitine energije,vraća pozitivno raspoloženje i otklanja crne misli.Blokada je audio zapis širokok spektra djelovanja,određenih frekvencija koji u potpunosti neutraliziraju negativnu energiju,puni organizam pozitivnom energijom i aktivira samoisceljiteljske sposobnosti organizma,revitalizira fizički i psihički organizam.

Audio zapis skida i plaća se direktno sa servisa.

                                                                            
                                                                                      LINK ZA DIREKTNU KUPNJU:

                                                                          LINK ZA KUPNJU

Nema komentara:

Objavi komentar